Fina Bella Nutella

Min uppsats om tuggummi
Chewing Gum Ewing(ni vet när man tycker något är äcklig och man bara: ewww) Gum
Tuggummi är fränt, det finns i alla smaker rött som sött
Det finns extra som är bra för tänderna och händerna
Såna i automater får man många om man är bra på att fånga
Vill du ha lakrits då får du köpa pipa och inte lipa
Jag föredrar alla smaker förutom citron för den studsar över bron
Tuggummi som är stora kan vara svåra att få tag på oftast är de lite rå
Om du har jobbigt att tänka köp då chewing gum om du inte gillar det då blir det ewing gum
Kiss och bajs gå och lägg dej o nu hej tuggummit
Ät originella eller såna med nutella
Ett litet hopkok kan bli en kokbok
Tuggummi är röda, gröna, rosa och gula och fula

Hej svejs och ät nu tuggummi nu när jag matat er med fakta
Todd

Kommentarer
Postat av: Becca

sv: bara kanoners :D hihi... idag gjorde vi första grillningen för i år :b sjukt gott ;)

gillar du att grilla?? och vad är favoriten på grillen?? :D annars allt bra med dej?? :D

2011-03-28 @ 20:55:49
URL: http://myranstankar.blogg.se/
Postat av: Felicia

Hejdu :) tänkte när du frågade om hur man gör fan- bilder/poster så hittade jag två youtube videor som skulle kunna hjälpa dig på traven lite :)

Den första en lite simplare version, och man behöver inte göra det lika invecklat som han som äger videon : http://www.youtube.com/watch?v=YnFFvRx7GR4



Och den här andra visar bättre hur du klipper in en bild i en annan. Tex som jag gjorde med mina personer + vargen in i bakgrunden och ta bort deras egna bakgrunder: http://www.youtube.com/watch?v=StBOo5RsHds&feature=related



Lycka till ;)

2011-03-29 @ 17:46:08
URL: http://rosdalen.blogg.se/
Postat av: Felicia

Fråga på sen om du undrar nått fö det finns sätt i photoshop som är mindre inväcklade en de på youtube också :) man lär sig bäst med att pröva sig fram själv och upptäcka nya saker hela tiden :)

2011-03-29 @ 17:49:17
URL: http://rosdalen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0